Halk Eğitim Merkezi

Belgegeçer : 0 224 757 80 33
WEB http://iznikhem.meb.k12.tr
Adres : Mustafa Kemal Paşa Mah. Orhangazi Cad. No74/76 İznik/ Bursa
VİZYON : Türk Milli Eğitiminin hedeflerine, stratejilerine, Atatürk İlke Ve İnkılaplarına uygun olarak; Merkezimizde kursiyerlerimizin eğitilmesi öncelikli hedefimizdir. Merkezimizde öğrenmeyi öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmiştir.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılaplarına uygun olarak bütün kursiyerlerin eğitilmesini ve öğrenmesini sağlamak, kursiyerlerimizin kendi potansiyelleri doğrultusunda gelişmelerini, onların bilgili,becerikli, çevreyle bütünleşmiş,toplumun sosyal ve kültürel değerlerini benimsemiş, içinde bulunduğu toplumu sosyal ve kültürel yönlerden etkileri olabilecek, kendine güvenen ve kendini gerçekleştirmiş bireyler olarak yetişmelerine ortam sağlamak, kursiyerlerimize 21.y.y ın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :
Öğrenci : 2042